Calculator / Werkvoorbereider Installatietechniek

Portret Wilbrand Oonk

Wilbrand Oonk

Bedrijfsleider
06-27088855 w.oonk@focusbv.com
Jouw job Daarom bij Focus Wat je krijgt Jouw werkplek Typisch jij Wanneer wij een match zijn
Aangenaam! Wij zijn een jong, enthousiast team van twee calculator/werkvoorbereiders. En keihard op zoek naar man-of vrouwkracht. Ben jij net zo’n gedreven calculator/werkvoorbereider als wij? Met voldoende body, ervaring en enthousiasme om de rol binnen ons team op je te nemen? Dat komt goed uit. Waarom? Daar kom je wel achter als je verder leest…

Wat houdt je dagelijks bezig

Als calculator/werkvoorbereider ga je aan de slag met de meest diverse projecten. Van klein tot groot en complex, variërend van 2.500 tot meer dan 850.000. Door heel het land. Op het gebied van grotere installatietechnische werken. Meestal werk je vanuit ons hoofdkantoor in Barneveld, maar soms ben je ook op het werk op één van onze projecten voor opname of overleg. Uiteraard pak je de ‘normale’ calculatie en werkvoorbereiderstaken op. Je stelt calculaties op en weet als geen ander om controle te houden in de gehele calculatie-, voorbereidings- en uitvoeringsfase. Zo heb je contact met leveranciers, onderaannemers en verzorg je de aanvragen voor en de inkoop van diverse materialen en diensten. Snel schakelen, veel regelen en organiseren dus. Je werkt in vaste projectteams bestaande uit een projectleider, uitvoerder en werkvoorbereider. In deze rol heb je een proactieve houding waarbij je de voortgang van het project bewaakt. Je onderzoekt alternatieve werkmethoden en stelt operationele plannen op. Je constateert afwijkingen en verzorgd financiële onderbouwing ten aanzien van meer- en minderwerk op het project in overleg met de projectleider.

Daarom bij Focus

Projecten door heel Nederland

Persoonlijk opleidings– of groeiplan 

Veel vrijheid

Actieve en hechte collega’s

Ervaren begeleiding op de werkvloer

Volop doorgroeimogelijkheden

Wij stimuleren een goede werk-privébalans

Wekelijks een gezellige borrel met het hele team

Wat je krijgt

Een brutosalaris tussen de € 2.834,- en € 5.086,- per 4 weken. Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring (op fulltime basis, exclusief TSF (tijdspaarfonds))
Contract voor 40 uur per week
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de bouw-cao, inclusief bouwpensioenfonds en Anw-hiaatverzekering
Laptop/tablet en telefoon van de zaak. Zo ben jij tijdens werktijd bereikbaar voor je collega’s
Uitzicht op een vast contract
Leer bij via opleidingen en trainingen: bij ons groei je door!
Direct solliciteren

Jouw werkplek

Wij zijn Focus B.V., aangenaam! Wij zijn apetrots op ons groeiende familiebedrijf én op alle collega’s die bij ons werken. Je komt terecht in een hecht team van zo’n 80 mensen. Jong en met meer ervaring. We werken intensief samen en weten van elkaar hoe het écht gaat. Ontwikkeling en kwaliteit staan centraal, maar plezier vinden wij ook heel belangrijk!

Bij ons geen loze praatjes en vage afspraken. Maar met elkaar werken aan de beste resultaten voor onze opdrachtgevers. Dat doen we onder andere voor bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars, gemeentes en (semi)overheden. Vol trots én met plezier!

Typisch jij

Je bent zelfstandig, communicatief en schakelt snel. Met hectische situaties kun je goed omgaan en oplossingsgericht is een eigenschap die bij jou past. Je steekt graag de handen uit de mouwen om onze projecten tot een goed einde te brengen én je houdt van een geintje.

Wij als match

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift
Je bent bekend met diverse contractvormen
Je hebt affiniteit met Werktuigbouwkunde en/of Installatie-,- Civiele- en/of Elektra techniek
Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding
Je hebt 2 tot 3 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie; dit is een pre
Je bent bekend met Metacom, het is een pré maar geen must
Je bent proactief, neemt initiatief en draagt graag ideeën aan