Over Focus

Focus is aannemersbedrijf, installatiebedrijf en adviesbureau in één. Met onze civiele techniek en installatietechniek nemen we al het werk uit handen dat niet tot jouw corebusiness behoort. En met deskundig advies helpen wij jou om élke ambitie waar te maken.

Dat doen we onder meer voor bouwbedrijven, architecten, projectontwikkelaars, (semi-)overheden, chemische concerns en brandstofbedrijven.

Oprechte aandacht

Focus komt voort uit een familiebedrijf, voorheen Vink Aannemingsmaatschappij. En dat merk je nog steeds. Bij ons geen grote praatjes en vage afspraken. Afspraak is afspraak. We hechten grote waarde aan samenwerken. Aan handelen in elkaars belang. We staan voor elkaar klaar en zetten nét dat stapje extra. We lopen met je mee van voortraject tot oplevering. Samen schatten we de risico’s in en werken we toe naar het beste resultaat. Vol trots en vol plezier.

0

Medewerkers

0

Certificeringen

0

Pijlers

0

Procent inzet

Projecten

Van solide grondwerk, specialistisch installatiewerk tot grondig advies. Als rechterhand van Nederlandse bouwers bouwen we aan de toekomst van ons land.

Bekijk ons werk

Kwaliteit en milieu

We werken dagelijks met aandacht voor elkaar en de wereld om ons heen. Onze kwaliteit borgen we in duurzame samenwerkingen voor CO2-reductie en uiteenlopende certificeringen.  

Lees meer
Over Focus

Team Focus

We delen een passie en nemen anderen mee in ons enthousiasme. We hebben plezier met elkaar, met opdrachtgevers en met onderaannemers. Plezier is de basis voor ons succes.
Bekijk ons teamBekijk vacatures