Martijn de Vries, directeur techniek en milieu

Directeur milieu en techniek “Als rechterhand van Nederlandse bouwers hebben we het doel om samen prachtige projecten te realiseren. Om van daaruit een veel groter doel te bereiken: Nederland veiliger en mooier maken.

Grote impact

Ons doel van duurzame ontwikkeling begint heel concreet. Elke inspanning en elke samenwerking heeft de potentie om uit te groeien tot iets veel groters. Zo dragen we via bodemsanering direct bij aan een mooiere en veiligere leefomgeving. Zo ontgraven we bij het bouwrijp maken niet meer dan nodig. En zo proberen we bij onze circulaire sloop zoveel mogelijk grondstoffen en materialen een tweede kans te bieden. Want zonder sloop geen bouwmaterialen en zonder bouwmaterialen geen nieuwbouw.

Pure passie

Die ontwikkeling begint daarnaast vooral ook bij wie wij zelf zijn en willen zijn. Ik ben trots op ons team van 80 medewerkers, een team waarin we voor elkaar verantwoordelijk zijn. Waarvoor we een leuke werkgever willen zijn en voor wie we hopen dat ze elke dag opnieuw met plezier naar hun werk gaan. Dat is niet iets vanzelfsprekends. Maar ons team bestaat uit vakidioten in de positieve zin van het woord. Wanneer wij een graafmachine of sloopkraan zien staan, is het net alsof wij weer even jong zijn. Alsof we teruggaan naar de tijd waarin we als kind ervan droomden om ooit daarmee te kunnen werken.

Dat enthousiasme en die passie van toen hebben we nog steeds. Het is onderdeel van wie we zijn.

Transparant en resultaatgericht

Het maakt dat opdrachtgevers op ons kunnen rekenen. Dat we voor hen klaarstaan, met hen meedenken. Niet alleen binnen een afgekaderde opdracht, maar gedurende het hele project. We houden het optimale eindresultaat voor onze opdrachtgevers voor ogen en schakelen tussentijds bij om daar uit te komen. Daarom brengen we geen offerte uit, maar doen we een advies met bijbehorend prijsvoorstel. We benoemen kansen en zijn eerlijk over risico’s. 100% transparant voor de opdrachtgever. Gericht op prettig samenwerken en verwachtingen volledig waarmaken.”