Opslag chemische stoffen

Frank van den Broek

Frank van den Broek

Projectleider
+31 88 440 3 446 f.vandenbroek@focusbv.com

Dáárom Focus

  • Erkende, ervaren installateurs
  • BRL SIKB 7700, 7701, 7702, 7711, 7800
  • BRL K904
  • REG, REW en REI
  • Meedenken in voortraject
  • Oplossingsgerichte houding
  • Gebruiksklaar dankzij eigen aannemingsbedrijf

Focus is jouw deskundig én betrouwbare partner op het vlak van opslag van chemische stoffen. Onze installateurs zijn breed gecertificeerd in aanleg en sanering van uiteenlopende bovengrondse en ondergrondse tanks en bijbehorend leidingwerk. Zie daarnaast onze mogelijkheden voor keuring en inspectie van chemische tanks. We zijn ons bewust van mogelijke risico’s en werken strikt volgens geldende wet- en regelgeving. Dat doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers waaronder veevoederbedrijven, drinkwatermaatschappijen en (chemische) industrie. 

Opslag chemische tanks

Onze installateurs voldoen aan alle verplichtingen voor veilige realisatie van chemische opslaginstallaties. Omdat de gevolgen bij calamiteiten groot zijn, is de aanleg aan strenge eisen gebonden. Zo moet een installateur gecertificeerd zijn volgens de BRL SIKB 7800. Deze richtlijnen zijn vastgelegd in de Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen. Voor opslag van chemische stoffen – opslag in ondergrondse en bovengrondse tankinstallaties is dit de PGM 31. 

Totaalaanpak

Bij Focus ben je niet alleen zeker van een betrouwbaar resultaat; we zorgen graag voor extra focus en gemak. Wanneer onze engineers, installateurs en grondwerkers hun krachten bundelen zijn we in staat om elk project gebruiksklaar op te leveren. Van vergunningaanvraag, grondwerk, vloeistofdichte vloer, opslaginstallatie tot bestrating. En ook kundig(e) inspectie en onderhoud. Op ons kun je rekenen, altijd en overal.

Lees meer
Lees minder
Focus BV Chemicaliën

Bekijk ook onze maatregelen rondom
CO2-reductie en onze certificeringen

Kwaliteit en milieu