Focus BV directie

Focus BV nieuwe naam Vink Aannemingsmaatschappij BV

Sinds 15 januari 2024 zijn wij Focus BV. Een nieuwe naam met passende uitstraling in lijn met waar ons bedrijf vandaag de dag voor staat. Buiten onze naam verandert er voor jou verder bijna niets. We communiceren nu als Focus, met bijbehorende nieuwe e-mailadressen. De rest blijft allemaal hetzelfde. Wel zo makkelijk.

Werken met nóg meer Focus

Focus verwijst naar de bundeling van drie expertises binnen één bedrijf: civiele techniek, installatietechniek en advies/ontwerp. Door onze kennis te bundelen kunnen we in een vroegtijdig stadium met opdrachtgevers meedenken en dat tijdens elk bouwtraject blijven doen. Zo focussen we ons op échte ontzorging en het leveren van échte meerwaarde. Samen bouwen we vol plezier aan een veilige en prettige fysieke leefomgeving. Zodat heel Nederland nu én straks onbezorgd woont, werkt en reist.

Wij blijven de rechterhand van Nederlandse bouwers

Algemeen directeur Harold van Buren: ‘Onze bedrijfsnaam en uitstraling zijn veranderd, maar Focus blijft gelden als rechterhand van Nederlandse bouwers. We werken met hetzelfde team van ruim 80 trotse, gepassioneerde vakmensen toe naar de beste resultaten. Dat betekent dat onze opdrachtgevers kunnen blijven rekenen op de deskundigheid, oplossingsgerichtheid, samenwerking en betrouwbaarheid die ze al tientallen jaren van ons gewend zijn.’

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met jouw vaste contactpersoon, bel naar 088-440 3440 of mail naar info@focusbv.com.