Bouwrijp en woonrijp

Lard de Vree

Lard de Vree

Verkoopmanager
+31 88 440 3 437 l.devree@focusbv.com

Dáárom Focus

  • Allround ervaren in grondverzet 
  • Bodemsanering in eigen beheer
  • Expertise in rioleringswerk
  • Verhardingswerk in strakke lijnen
  • Ondersteuning bij engineering mogelijk
  • Machines en materieel in eigen beheer
  • Ervaring in complexe bouwprojecten
  • Minimale overlast voor omwonenden

Onbezorgd wonen, werken en reizen begint bij een veilige en duurzame fysieke leefomgeving. Dat start met het bouwrijp en woonrijp maken van jouw locatie. Bouwrijp staat in onze ogen voor het realiseren van een betrouwbaar fundament waar je letterlijk op kunt bouwen. En woonrijp is bij ons écht woonrijp. Met oog voor detail, praktische oplossingen en minimale overlast.

Wijken bouwrijp of woonrijp maken

Focus is jouw totaalpartner voor grondverzet, bodemsanering, rioleringswerk én verhardingswerk. Dat begint bij een gedegen voorbereiding, waardoor we onnodige vertraging voorkomen, faalkosten minimaliseren en snel kunnen schakelen bij onverwacht oponthoud. En dankzij zorgvuldig omgevingsmanagement beperken we de overlast voor omwonenden tot een minimum.

Grondverzet en bodemsanering

We voeren dagelijks grondverzet uit voor gemeenten, provincies, waterschappen, het Rijksvastgoedbedrijf en projectontwikkelaars. Van het bouwrijp maken van kleinschalige bouwlocaties tot grootschalige woningbouwprojecten. En van ecoducten aanleggen, watergangen graven tot bouwputten realiseren. Is de grond onverhoopt vervuild? Dan kunnen we deze zelf onderzoeken en de bodem saneren wanneer nodig.

Rioleringswerk

Riolering laten aanleggen, renoveren of omvormen naar een duurzaam gescheiden rioleringssysteem? Welk systeem of materiaal je ook kiest, wij hebben de kennis en ervaring in huis. Met een scherp oog voor details en omgeving kunnen we bijna altijd een oplevering zonder restpunten realiseren. Na afloop leveren we de revisiegegevens in elk gewenst bestand aan. Wel zo handig voor eventuele andere ondergrondse werkzaamheden in de toekomst.

Cultuurtechniek

Cultuurtechniek staat bij Focus voor natuurbouwprojecten met optimale waarde voor mens én milieu. Ons team heeft jarenlange ervaring met landbouwgrond omvormen, zandverstuivingen afplaggen en beekzones aanleggen. En het op andere wijze ruimte bieden aan natuurontwikkeling. Niet voor niets zijn we een veelgevraagd partner door provincies, gemeenten, waterschappen en natuurbeheerders.

Verhardingswerk en vloeistofdicht

Wij gaan bij elke verharding voor het beste resultaat. Van klein straatwerk tot grootschalig raambestek waarbij we in deelfases kilometers aan verharding leggen. Maar ook vloeistofdichte verhardingen en infiltrerende bestrating vertrouw je met een gerust hart aan ons toe. Verhardingswerk van Focus is op tijd klaar, bezorgt omwonenden minimale overlast en staat garant voor een strak resultaat. Met strakke lijnen, optimaal aansluitende kolken en bandjes. Ongeacht of het om een woonwijk gaat, een bedrijventerrein of een winkelstraat.

Lees meer
Lees minder
Bouwrijp Woonrijp

Bekijk ook onze maatregelen rondom
CO2-reductie en onze certificeringen

Kwaliteit en milieu